Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2018. augusztus. 20. hétfő. Ma István napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Leírások - Segítség a CC szerverfigyelőhöz

Segítség a CC szerverfigyelőhöz
Az oldalunkon hozzáadott szervereiteket a saját oldalatokon is meg tudjátok jeleníteni, így kevés webszerkesztői tudással is remekül fel tudjátok dobni a klánotok honlapját az újonnan elkészült ClanCore modullal. Egyelőre az első 7 PC-s Call of Duty játék szerveradatait tudjátok megjeleníteni, de később további játékok felé is terjeszkedünk majd.

Az elérhető játékok listája:

- Call of Duty
- Call of Duty: United Offensive
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty 5: World at war
- Call of Duty 6: Modern Warfare 2 (AlterIW)
- Call of Duty 7: Black Ops (Béta üzemmódban)


1. Először is, ahhoz, hogy neked is legyen saját szerverfigyelőd be kell regisztrálni az oldalunkra. Amennyiben ez már megtörtént átugorhatsz a 2-s pontra, abban az esetben pedig, ha klánnal is rendelkezel az oldalunkon a 3-as pontra.
Bal oldalt a "Bejelentkezés" dobozon található regisztráció gomb megnyomása után egy szokásos regisztrációs felületen találod magad, melynek menete is a jól megszokott (megerősítő e-mailt is fogsz kapni). A már megerősített felhasználói fiókoddal be kell jelentkezned az oldalra. Ezután egy felhasználói menü fog fogadni, melyből számodra most a "Klánom" gomb a fontos.
bbcodeimg
[Ábra 1]


2. A klánom gomra kattintva egy "Klánom menü"-t fogsz találni amin egyelőre csak egy "Új klán létrehozása" gombot találsz. Rákattintva megadhatod a klánod adataid stb. Miután elkészültél vele ennek a gombnak a helyén már egy teljes értékű menüt találsz melyen található a "Szerverek kezelése" gomb.

bbcodeimg
[Ábra 2]


3. "A szerverek kezelése" gombra kattintva egy újabb felület fogad ahol a szervered adatainak megadásával hozzáadhatod azt az adatbázisunkhoz. Meg fog jelenni itt is, ahogyan az a 3. ábrán is látható. A szerver címe mellett pedig egy "Beágyazás" nevű gombra kattintva juthatsz el a különböző méretű szerverfigyelők HTML kódjához, melyet már csak el kell helyezned a saját weboldaladon.


bbcodeimg
[Ábra 3]


Hogy ez miért jó?

- reklámozhatod vele a szerveredet és a klánodat
- magyar nyelvű
- folyamatosan friss adatok
- könnyen beilleszthető weboldaladra
- igényes megjelenés


Címkék: Call of Duty, Clancore
2011.08.03. 19:07
Beküldte: Mahatma

Hozzászólást csak regisztrált felhasználók tudnak írni!


Nincsenek hozzászólások!