Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
Gyakran Ismételt Kérdések - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Gyakran Ismételt Kérdések
1. Hogyan tudok tagja lenni az oldalnak?

2. Hozzá tudok adni én is új klánt az oldalhoz?

3. Hogyan tudok új szervert hozzáadni a listához?

4. Bármilyen klánt ki tudok hívni warozni?

5. Hogyan tudok klánt kihívni warra?

6. Miért nem tudom letölteni a fájlokat a letöltések menüből?

7. Hogyan csatlakozhatok egy klánhoz?

8. Hogyan tudok barátokat felvenni?

9. Hogyan tudom a profilomat szerkeszteni?

10. Hogyan tudom magam törölni az oldalról?

11. Miért nem tudok embereket felvenni a klánomba?

12. Hogyan tudok új klán hírt hozzáadni az oldalhoz?

13.Hogyan tudok kilépni a klánomból?

14.Hogyan tudom törölni a klánomat?

15. Hogyan tudok üzenetet küldeni valakinek az oldalon?

16. Hogyan tudom beállítani, hogy miről kapjak e-mailes értesítőt?

17. Hogyan működik a pontszám megállapítása klánoknál?1. Hogyan tudok tagja lenni az oldalnak?

Bal oldalt találhatod meg a "Bejelentkezés" nevű sideboxot. Alul rákattintasz a Regisztráció gombra, majd kitöltöd az adataid. Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, ugyanis megerősítő e-mailt fogunk küldeni a regisztrációt követően. A biztonsági kérdés a spamrobotok ellen van, ezzel vizsgáljuk, hogy valóban egyedi felhasználók veszik igénybe az oldal szolgáltatásait. A regisztráció gomb lenyomásával elfogadod és betartod a szabályzatunkban foglaltakat, illetve egyetértesz az adatvédelmi előírásainkkal. Miután megerősítetted a regisztrációdat, ugyanúgy bal oldalt be tudsz jelentkezni, és meg tudod adni a további adataidat.

2. Hozzá tudok adni én is új klánt az oldalhoz?

Természetesen, hiszen ez az oldal egyik alappillére. Miután tagja vagy az oldalnak, azaz beregisztráltál és be vagy jelentkezve, utána bal oldalt a klánom gombra kattintva bejön egy lap ami az aktuális klánod adatait mutatja, ezen abban az esetben, ha nem rendelkezel klánnal, találsz rajta egy új klán létrehozása gombot. Menete a regisztrációhoz hasonlóan megy.

3. Hogyan tudok új szervert hozzáadni a listához?

Szervert abban az esetben tudsz hozzáadni, ha rendelkezel klánnal és te vagy a klán adminja. Bal oldalt a klánom gombra kattintva bejönnek annak adatai és felül a klánom menüben található Szerverek kezelése gombra kattintva tudsz szerver(eke)t hozzáadni.

4. Bármilyen klánt ki tudok hívni warozni?

Minden az oldalra beregisztrált klánt ki tudsz hívni warozni, de csak azokban a játékokban, amik szerepelnek a kihívandó klán profiljában.

5. Hogyan tudok klánt kihívni warra?

Két mód van rá. Először is be kell jelentkezned. Vagy a warok menüben található Gyors Warszervezőt használod, ahol beállítod a kívánt opciókat és várod, hogy valamelyik klán elfogadja azt, vagy pedig ha konkrét klánt szeretnél kihívni, akkor annak adatlapját megnyitva a Klán kihívása gombra kattintva tudod ezt megtenni.

6. Miért nem tudom letölteni a fájlokat a letöltések menüből?

A fájlok letöltése oldalunkon bejelentkezéshez van kötve. Előbb be kell regisztrálnod, majd bejelentkezned mielőtt le akarsz tölteni valamit.

7. Hogyan csatlakozhatok egy klánhoz?

A menete a következő: Megkeresed a számodra legmegfelelőbb klánt a Klánok menüpontban, majd annak nevére kattintva bejön az adatlapja. Ezen az adatlapon találsz egy olyan gombot, (amennyiben a klánban van tagfelvétel), hogy Jelentkezés a klánba. Miután rákattintottál, a klán adminja(i) kapni fognak egy értesítést a jelentkezésedről, amit elfogadva a klán tagjává válsz. A másik mód, ha egy csapat meghív téged a klánjukba, és ezt te a Felkérések menüpontnál elfogadod.

8. Hogyan tudok barátokat felvenni?

Megnyitod annak a játékosnak az adatlapját, akit fel szeretnél venni barátnak, majd rákattintasz a Felvétel barátnak gombra.

9. Hogyan tudom a profilomat szerkeszteni?

Miután bejelentkeztél bal oldalt találsz egy Profilom gombot. Rákattintva láthatod az aktuális adataidat. A Profilom módosítása gombra kattintva bejön egy oldal ahol meg tudod adni az adataidat, vagy változtatni azokat.

10. Hogyan tudom magam törölni az oldalról?

Be kell jelentkezned majd ezután bal oldalt a Profilom gombra kattintva betöltődő oldalon találsz egy Profilom törlése gombot. Kapni fogsz egy megerősítő e-mailt a megadott címedre, hasonlóan, mint a regisztrációkor. Az abban található linkre kattintva profilod teljesen törlődik rendszerünkből, az összes adatoddal, hozzászólásoddal együtt.

11. Miért nem tudok embereket felvenni a klánomba?

Csak a klán-admin joggal rendelkező klántag tud felvenni embereket a klánba. Ezt a jogot az-az ember, aki a klánt beregisztrálta automatikusan megkapja. Hasonló jogokat pedig ő tud a tagoknak adni, vagy tőlük megvonni.

12. Hogyan tudok új klán hírt hozzáadni az oldalhoz?

Miután bejelentkeztél, bal oldalt a Klánom gombra kattintva, a betöltődő oldalon fent a Klánom menüben található Klánhírek kezelésében tudsz újat hozzáadni, illetve a meg lévőket szerkeszteni, vagy törölni.

13.Hogyan tudok kilépni a klánomból?

Amennyiben be vagy jelentkezve, bal oldalt a Klánom gombra kattintva megjelenő klán adatlapon szereplő Kilépés a klánból gombra kattintva tudsz kilépni. Fontos, hogy csak akkor tudsz kilépni a klánból, ha nem vagy admin, vagy ha nem te vagy az egyetlen admin. Ha a te vagy az egyetlen admin és mások is vannak a klánban, akkor érdemes átadni a jogot és úgy kilépni, vagy pedig törölnöd kell a klánt.

14.Hogyan tudom törölni a klánomat?

Bejelentkezésed után a bal oldalt található Klánom gomb majd felül a Klánom menüben található Klánom törlése gombra kattintva tudod törölni. Fontos, hogy klánod törlésével az összes klántag, klán nélkülivé válik. Klánt csak az admin jogokkal rendelkező tag tud törölni.

15. Hogyan tudok üzenetet küldeni valakinek az oldalon?

Amennyiben szeretnél üzenni valakinek az oldalon, úgy, hogy azt csak a címzett lássa, abban az esetben használhatod oldalunk belső levelezőrendszerét. Dolgod csak annyi, hogy megnyitod annak a játékosnak az adatlapját, akinek az üzenetet szánod, majd az Üzenete küldése gombra kattintva betöltődő üzenetek oldalon tudod neki megírni, majd elküldeni az Elküldöm gombra kattintva. Az üzenet küldése szintén bejelentkezéshez van kötve.

16. Hogyan tudom beállítani, hogy miről kapjak e-mailes értesítőt?

Oldalunkon a Beállítások menüben tudod állítani, hogy milyen eseményekről kapjál e-mail formájában értesítést. (Hamarosan!)

17. Hogyan működik a pontszám megállapítása klánoknál?

Minden lejátszott war után az eredménynek megfelelően pontot kapnak vagy veszítenek a klánok. Ha például az eredmény 27-13 lett az 1-es számú klán javára, akkor az 1-es számú klán +7 pontot kap, a 2-es számú klán pedig -7 pontot kap. Minden újonnan létrehozott klán 100 pontal rendelkezik alapból. A pontszám minimum 0, maximum végtelen lehet. Ebből könnyen kiderül, hogy egy klán mennyit warozott, illetve hogy mennyire erős.