Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2018. szeptember. 24. hétfő. Ma Gellért napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Tudásbázis - Call of Duty 4 - Modern Warfare
tudasbazis

codicon codicon codicon codicon codicon codicon codicon codicon codicon

Call of Duty 4 - Modern Warfare:Killstreak lista:UAV (Radar):

killstreak
Megszerzéséhez 3 ölésre van szükség, úgy, hogy közben ne halj meg. A jutalom alkalmazásával a térképünkön piros pontok jelennek meg, melyek az ellenség helyzetét jelölik. Ez alól kivételt képez az olyan ellenfél, aki használja az UAV Jammer perket, ő továbbra is rejtve marad a többiek előtt. A radar hardcore módban is használható, ilyenkor arra az időre megjelenik a térkép a játékos képernyőjén.Airstrike:

killstreak
Megszerzéséhez 5 ölésre van szükség, úgy, hogy közben ne halj meg. A jutalom alkalmazásával lebombázhatunk repülőgépről egy ellenséges célpontot. Élesítésénél egy térkép jelenik meg a képernyőnkön, ahol megadhatjuk a bombázó célpontját. A repülő 3 hullámban dobja le a bombákat, amely összesen 7 másodpercig tart. Az airstrike hívása előtt érdemes megvárni, hogy egy csapattársnak radarja legyen, így könnyebben be lehet határolni a térképen, hogy hol található a legtöbb ellenség. A lebombázott emberek száma is beleszámít az ölési statisztikába, így ezután már könnyen megszerezhetjük a helikopter jutalmat.Helikopter:

killstreak
7 ölésre van szükség egymás után, halál nélkül. A jutalom alkalmazásával helikopteres támogatást kérhetünk. A helikopter körübelül 2 percig köröz a levegőben, közben pedig a látható ellenségeket gépfegyverrel lelövi. Természetesen a helikoptert az ellenség is el tudja pusztítani RPG rakéták, gránátvető vagy kitartó gépfegyveres tüzelés segítségével.
Egyszerre csak egy airstrike és egy helikopter lehet a levegőben. Ha egy játékos úgy gyűjti össze a jutalmat, miközben már egy légi jármű a levegőben van, akkor várnia kell az aktiválással addig, amíg nem lesz újra tiszta a légtér.