Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
A ClanCore napjainkban - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Híreink - A ClanCore napjainkban

A ClanCore napjainkban
hirkep
Sziasztok!

Sok a félreértés mostanában a ClanCore háza táján, rengeteg üzenetet küldtök nekünk, melyeket nem győzünk egyesével megválaszolni, így most egybegyűjtve ezeket megpróbálunk némi információt szolgáltatni nektek ezen hír keretén belül.

Az első és legfontosabb amit tisztázni kell: Az oldal megszűnt 2013.03.15.-én, melyről egy hírben tájékoztattunk titeket akkor itt. Ezt persze - ahogy láthatjátok is - nem úgy kell érteni, hogy teljesen eltűntünk az internetről, a ClanCore.hu továbbra is elérhető maradt, csak épp nem foglalkozunk vele, nem frissítjük, stb. Azért hagytunk mindent változatlanul azóta is, mert rengetegen érdeklődtök publikus TeamSpeak szerverink, letöltéseink és a tudásbázisunk iránt, és nem szerettük volna, hogy az itt létrehozott közösség teljesen megszűnjön.

A következő, amit meg kell említeni, az a szerverek. Nos nekünk 0 db Call of Duty szerverünk üzemel jelenleg, így nem tudjuk hova tenni az olyan üzeneteket, hogy éppen kibannoltak egy szerverről valakit és hogy mennyire szemetek vagyunk. Semmilyen közünk nincsen ehhez, kérjük az ilyen jellegű problémákkal az adott szerver adminjait/rendszergazdáit keressétek.

Gyakran felmerül még az is, hogy nem tudtok regisztrálni az oldalunkra, mert nem kaptok megerősítő e-mailt. Ilyen esetben ajánlott a spam és szemetes mappákat is ellenőrizni a levelező kliensben, általában ott találhatók meg a megerősítő e-mailek. Ha mégsem lenne ott, érdemes másik e-mail címmel is megpróbálni a regisztrációt.

Van ugyebár 2 db 500 fős publikus TeamSpeak szerverünk is, melyek kb 95%-os rendelkezésre állással működnek kb. A maradék 5% leállás azért szokott lenni, mert külföldiek azzal szórakoznak, hogy a népszerű TeamSpeak szervereket terheléses támadás alá vonják, ilyenkor sajnos nincs mit tenni, mint várni, míg újra elérhetők lesznek a szerverek. A szerverre bárki tud regisztrálni szobát itt az oldalon, erről minden információt megtaláltok az Ingyen Teamspeak menüpontban. Az channel admin jogosultságokról is találtok infókat az oldalon - ez is gyakran kérdés szokott lenni. Ha tényleg elolvassátok azt a rövid leírást, 5 perc alatt létrehozható egy jelszóval védett szoba, és már tudtok is játszani, nem kell semmilyen beavatkozás részünkről. :)

És utoljára hagytam a kapcsolatfelvételhez fűződő témakört: mint ahogy sokan észrevehettétek, e-maileket nem olvasunk. Ennek az az oka, hogy napi kb 20-30 e-mailt kapunk, egyszerűen nincs enerigánk elolvasni, többket között ezért is "zárt" be az oldal. Az e-mailek 95%-a ráadásul olyan kérdést tartalmaz, amelyre a válasz az oldalunkon elérhető maximum 1 kattintás után. Sajnos így a valódi problémákkal szembesülő felhasználók sem tudnak kapcsolatba lépni velünk, így a legjobb megoldás amit jelenleg tanácsolni tudunk az ilyen játékosoknak, hogy Facebook-on az oldalunknak írjatok egy üzenetet, erről értesítést kapunk, és arra megpróbálunk mihamarabb válaszolni.

Talán így már kicsit világosabb mindenki számára a "kihaltságunk" - bár ha azt nézzük, hogy egy szombati napon kb 600-an használjátok egyszerre a TeamSpeak szervereinket, nem is biztos, hogy szó van ilyesmiről :)

UI: Köszönjük a Minefanatic közösségének a PayPal támogatást, de sajnos nem tudtunk belépni a fiókunkba, így nem tudtuk azt elfogadni. Ha esetleg van igény rá más közösségek részéről is, hogy TeamSpeak szervereinket kisebb összegekkel támogassák, akkor jelezzétek, és kitalálunk rá valamit.

Üdv:
A ClanCore csapataCímkék:

Clancore

2015.07.14. 12:55
Beküldte: Hump

HirdetésHozzászólást csak regisztrált felhasználók tudnak írni!


Nincsenek hozzászólások!