Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
Teamspeak 3 frissítés - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Híreink - Teamspeak 3 frissítés

Teamspeak 3 frissítés
hirkep
Mint ahogy azt észrevettétek ti is, a héten a Teamspeak 3 szolgáltatásunk sajnos többször is elérhetetlen volt órákon át. Ennek oka, hogy egy ritkán jelentkező hiba következtében időnként a szerverek maguktól kifagytak, melyet mi nem mindig észleltünk időben.

A mai napon utánanéztünk a megoldási lehetőségeknek: úgy tűnik, hogy a hibajavítást a Teamspeak fejlesztői már beletették a legfrissebb szerver verzióba, így mától mi is ezt használjuk a további kiesések elkerülése érdekében.

A régi 3.0.10.3 szerver verziót lecseréltük a legújabb 3.0.11.2 verziójúra, ennek megfelelően a klienseket is érdemes frissíteni a teljes kompatibilitás érdekében.

A legfrisseb kliens verzió: 3.0.16 Letölthető ittCímkék:

Teamspeak

,

Frissítés

2015.03.05. 00:13
Beküldte: Hump

HirdetésHozzászólást csak regisztrált felhasználók tudnak írni!


Nincsenek hozzászólások!