Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
Bannercsere és linkcsere program - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Bannerek
SMG Clan

Dragon MGC

Destiny Klán

Bud Spencer & Terence Hill - Call of Duty 2 Club

Információ a bannercseréről
Mire jó ez?

Mi szeretnénk, ha igazán sok látogató érkezne az oldalunkra, ezért létrehoztunk egy felületet, ahová kirakjuk más oldalak reklámbannereit és linkjeit, ha cserébe ők is kirakják a mi bannereink egyikét vagy egy linket, amely az oldalunkra mutat. Ezáltal létrejön egyfajta látogató csere az oldalak között, és a keresőmotorok statisztikában is jobb helyezést érnek el oldalaink. Amennyiben a kölcsönös együttműködést az egyik fél megszünteti, akkor a másik fél is kénytelen így tenni.


Mit kell tenned, hogy oldalad bannere itt megjelenjen?

Először is rakd ki az egyik bannerünket az oldaladra. Majd ezután írj nekünk egy e-mailt, amelyben feltünteted a weboldalad nevét, webcímét és a kihelyezendő banneredet. Az e-mail címünket a kapcsolat menüpont alatt találod meg.


Mit kell tenned, hogy a bannered minden oldalunkon megjelenjen?

Ha azt szeretnéd, hogy a bannered minden oldalunkon jobb oldalt a partnereink dobozban látható legyen, akkor regisztrálj be hozzánk és gyűjts össze 1000 pontot a folyamatos aktivitásoddal. Ha a pontjaid beváltod és a mi bannerünket is jól látható helyre kiteszed az oldaladon, 1 hónapra mi is jól látható helyen minden oldalunkon megjelenítjük a te banneredet.


Mit kell tenned a linkcseréhez?

Sokan úgy tartják, hogy egy link többet ér egy bannernél a keresőmotorok helyezéseinek megállapításánál. Linkcseréhez tegyél ki egy linket a weboldaladon, ami a mi főoldalunkra mutat (www.clancore.hu), majd küldd el az e-mail címünkre a weboldalad nevét és webcímét.