Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
Call of Duty hírek - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Híreink

hirkep
Sziasztok!

Sok a félreértés mostanában a ClanCore háza táján, rengeteg üzenetet küldtök nekünk, melyeket nem győzünk egyesével megválaszolni, így most egybegyűjtve ezeket megpróbálunk némi információt szolgáltatni nektek ezen hír keretén belül.

Az első és legfontosabb amit tisztázni kell: Az oldal megszűnt 2013.03.15.-én, melyről egy hírben tájékoztattunk titeket akkor itt. Ezt persze - ahogy láthatjátok is - nem úgy kell érteni, hogy teljesen eltűntünk az internetről, a ClanCore.hu továbbra is elérhető maradt, csak épp nem foglalkozunk vele, nem frissítjük, stb. Azért hagytunk mindent változatlanul azóta is, mert rengetegen érdeklődtök publikus TeamSpeak szerverink, letöltéseink és a tudásbázisunk iránt, és nem szerettük volna, hogy az itt létrehozott közösség teljesen megszűnjön.

A következő, amit meg kell említeni, az a szerverek. Nos nekünk 0 db Call of Duty szerverünk üzemel jelenleg, így nem tudjuk hova tenni az olyan üzeneteket, hogy éppen kibannoltak egy szerverről valakit és hogy mennyire szemetek vagyunk. Semmilyen közünk nincsen ehhez, kérjük az ilyen jellegű problémákkal az adott szerver adminjait/rendszergazdáit keressétek.

Gyakran felmerül még az is, hogy nem tudtok regisztrálni az oldalunkra, mert nem kaptok megerősítő e-mailt. Ilyen esetben ajánlott a spam és szemetes mappákat is ellenőrizni a levelező kliensben, általában ott találhatók meg a megerősítő e-mailek. Ha mégsem lenne ott, érdemes másik e-mail címmel is megpróbálni a regisztrációt.

Van ugyebár 2 db 500 fős publikus TeamSpeak szerverünk is, melyek kb 95%-os rendelkezésre állással működnek kb. A maradék 5% leállás azért szokott lenni, mert külföldiek azzal szórakoznak, hogy a népszerű TeamSpeak szervereket terheléses támadás alá vonják, ilyenkor sajnos nincs mit tenni, mint várni, míg újra elérhetők lesznek a szerverek. A szerverre bárki tud regisztrálni szobát itt az oldalon, erről minden információt megtaláltok az Ingyen Teamspeak menüpontban. Az channel admin jogosultságokról is találtok infókat az oldalon - ez is gyakran kérdés szokott lenni. Ha tényleg elolvassátok azt a rövid leírást, 5 perc alatt létrehozható egy jelszóval védett szoba, és már tudtok is játszani, nem kell semmilyen beavatkozás részünkről. :)

És utoljára hagytam a kapcsolatfelvételhez fűződő témakört: mint ahogy sokan észrevehettétek, e-maileket nem olvasunk. Ennek az az oka, hogy napi kb 20-30 e-mailt kapunk, egyszerűen nincs enerigánk elolvasni, többket között ezért is "zárt" be az oldal. Az e-mailek 95%-a ráadásul olyan kérdést tartalmaz, amelyre a válasz az oldalunkon elérhető maximum 1 kattintás után. Sajnos így a valódi problémákkal szembesülő felhasználók sem tudnak kapcsolatba lépni velünk, így a legjobb megoldás amit jelenleg tanácsolni tudunk az ilyen játékosoknak, hogy Facebook-on az oldalunknak írjatok egy üzenetet, erről értesítést kapunk, és arra megpróbálunk mihamarabb válaszolni.

Talán így már kicsit világosabb mindenki számára a "kihaltságunk" - bár ha azt nézzük, hogy egy szombati napon kb 600-an használjátok egyszerre a TeamSpeak szervereinket, nem is biztos, hogy szó van ilyesmiről :)

UI: Köszönjük a Minefanatic közösségének a PayPal támogatást, de sajnos nem tudtunk belépni a fiókunkba, így nem tudtuk azt elfogadni. Ha esetleg van igény rá más közösségek részéről is, hogy TeamSpeak szervereinket kisebb összegekkel támogassák, akkor jelezzétek, és kitalálunk rá valamit.

Üdv:
A ClanCore csapataCímkék:

Clancore

2015.07.14. 12:55
Beküldte: Hump

hirkep
Mint ahogy azt észrevettétek ti is, a héten a Teamspeak 3 szolgáltatásunk sajnos többször is elérhetetlen volt órákon át. Ennek oka, hogy egy ritkán jelentkező hiba következtében időnként a szerverek maguktól kifagytak, melyet mi nem mindig észleltünk időben.

A mai napon utánanéztünk a megoldási lehetőségeknek: úgy tűnik, hogy a hibajavítást a Teamspeak fejlesztői már beletették a legfrissebb szerver verzióba, így mától mi is ezt használjuk a további kiesések elkerülése érdekében.

A régi 3.0.10.3 szerver verziót lecseréltük a legújabb 3.0.11.2 verziójúra, ennek megfelelően a klienseket is érdemes frissíteni a teljes kompatibilitás érdekében.

A legfrisseb kliens verzió: 3.0.16 Letölthető ittCímkék:

Teamspeak

,

Frissítés

2015.03.05. 00:13
Beküldte: Hump

hirkep
Egy igazán egyedi hangulatú Lan Partyt kerül megrendezésre 2014. május 17.-én, amilyenben még garantáltan nem volt részed! Ha a fiatalabb korosztályba tartozol és szeretnéd megismerni a 90-es évek hangulatát, vagy ha esetleg picit idősebb vagy és szeretnél egy jót nosztalgiázni, akkor mindenképpen ott a helyed!

A mostani rendezvényen a szervezők igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a 80-90-es évek hangulatát varázsolják a résztvevők számára. Ez megmutatkozik majd a felvonultatott játékokon és eszközökben egyaránt. A pihi szobánkban most nem Xbox 360 és PS3 fogja a résztvevőket szórakoztatni, hanem egy Commodore 128 és egy Atari konzol :)

A teljesség igénye nélkül néhány játékszám, melyek biztosan megmutatkoznak majd a helyszínen:

- Quake 3
- Unreal Tournament (99)
- Counter Strike 1.6
- Red Alert 2
- Call of Duty 1
- Starcraft
- és sok más még a múlt évezredből :D

A rendezvény helyszíne továbbra is a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának B épülete.

Versenyszámok: Call of Duty 1 és Counter Strike 1.6

Várható menetrend:

- Reggel 8:00 kapunyitás
- Délelőtt 10:00 –kor kezdődnek a versenyek
- 12:00-13:00 Ebédszünet
- 14:00 –kor versenyszámok eredményhirdetése
- Ezután szabad foglakozás, saját versenyek stb.
- Kapuzárás, ha már mindenki megfelelő mértében kikockulta magát :)

Mit hozz magaddal:

- Számítógép
- Monitor (indokolt esetben, korlátolt mennyisében lehet igényelni jelentkezéskor)
- Perifériák (egér, billentyűzet, fej/fülhallgató/headset stb.)
- 2db tápkábel
- DVI / D-SUB / HDMI /DP kábelek egyike (ami a monitorodhoz jó)
- Hosszabbító elosztó min. 3 alzattal
- átalakító D-SUB (VGA) csatlakozóra, ha monitort igényelsz (pl. ha DVI csatlakozó van a videokártyádon akkor DVI-D-SUB)
- némi zsebpénz (pl. pizzára, nevezni)

Az se okozzon gondot, hogy messze laksz és nem tudsz hazamenni, a kollégiumban ezen a napon térítés mentesen aludhatsz (kérjük ezt a szándékodat jelezd felénk).

Címkék:

PEN-LAN

,

Lan party

,

Rendezvény

2014.04.29. 14:56
Beküldte: Mahatma

hirkep
Elég ritkán adtunk magunkról életjeleket, mióta közel egy éve bezárta kapuit a ClanCore. Mint azt láthatjátok, nem szeretnénk, ha minden teljesen elenyészne. Nem szeretnénk, hogy a több év munkája csak úgy kárba vesszen. Ezt mi sem bizonyítja, mint előző hírünkben beharangozott ingyen TeamSpeak 3 szobaigénylő rendszerünk.

Most azonban, ahogy a "régi szép időkben" egy nyereményjátékkal szeretnénk nektek kedveskedni. A játék során minden héten közzéteszünk Facebook oldalunkon egy képet, melyet publikusan megosztók és kedvelők (like -olók) között kisorsoljuk a képhez kapcsolódó értékes PC-s játék kulcsát. Az aktuális játék pontosan egy hétig tart, majd lezárásra kerül, de ezzel egy időben azonnal indul a következő heti játékunk. A játékok zárását követő órában lesznek a nyertes mindig kihirdetve.

Ezen hír kihelyezésével egy időben kezdetét is vette játékunk, ne késlekedj, le ne maradj az ingyen PC-s játékról!

Update:
Első nyertesünk: Borics Zsolt - Max Payne 3
Második nyertesünk: Gőgh István - Hitman: Absolution
Harmadik nyertesünk: Bári Péter - Dead Island
Negyedik nyertesünk: Berta Balázs - Grand Theft Auto IV
Címkék:

Nyereményjáték

,

Clancore

2014.02.17. 20:19
Beküldte: Mahatma

hirkep
Az éjjel folyamán áthelyezésre került szerverünk az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló szakadozások miatt. Ez azt is jelenti, hogy megváltozott TeamSpeak 3 szervereink IP címe.

Szerver 1:
ts1.clancore.hu vagy 195.228.155.178

Szerver 2:
ts2.clancore.hu vagy 195.228.155.179

Emellett egy nagy karbantartást is végeztünk TS 3 szervereinken. Az összes eddigi szoba törlésre került, de aggodalomra semmi ok. Egy új rendszert vezettünk be, melynek lényege, hogy minden beregisztrált felhasználó igényelhet magának 1 szobát. A szoba igénylése teljesen ingyenes és pontokba sem kerül.

Szoba igénylésének menete:

Miután beregisztráltál/bejelentkeztél a bal oldali sávban található Felhasználó doboz Teamspeak pontjában tudsz igényelni (itt).
Meg kell adnod a szoba nevét és jelszavát. A szobád azonnal elkészül nem kell várnod az adminok jóváhagyására. Ezután ezen a felületen találhatod meg a szobához tartozó úgynevezett tokent, amit felhasználva Channel Admin jogosultságot szerzel.

A token felhasználásának menetéről itt olvashatsz.Címkék:

Teamspeak

,

Szerver

,

Karbantartás

2014.02.04. 12:07
Beküldte: Mahatma