Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/clancore.hu/index.php:8) in /var/www/clancore.hu/fuggveny.php on line 13
Beágyazási lehetőségek - Clancore.hu
Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2019. március. 25. hétfő. Ma Irén napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Beágyazási lehetőségek
Mire jó ez?

Van klánod és weboldalatok is van? Vagy éppen most terveztek készíteni egyet, de nem tudjátok milyen tartalmat kellene kirakni? Mi segítünk! A 2011-es nyári fejlesztéseinek köszönhetően mostmár rengeteg külső weboldalra beépíthető tartalmakkal rendelkezünk, így a webfejlesztéshez minimálisan értő felhasználók is egy remek oldalt tudnak létrehozni a klánjuknak a moduljaink beillesztésével. Jó helyen jársz ha honlapodra friss Call of Duty híreket, letöltéseket szeretnél feltenni csupán egy egyszerű HTML kód beágyazásával! Van Call of Duty szervered is? A ClanCore szerverfigyelő modullal friss információkat kapsz az éppen online állapotban lévő szervereidről! Olvass tovább a részletekért!


Híreink megjelenítése külső weboldalakon:


Egy teljesen testre szabható egyszerű html kóddal beillesztheted a főoldalunkon megjelenített Call of Duty híreinket. A modul dinamikus, tehát ha egy új hírt teszünk közzé, akkor az a modulban is frissen megjelenik. A doboz háttérszínét, a szövegek és linkek színeit, a doboz méretét, a megjelenítendő szöveg karakterszámát külön be tudod állítani, hogy a weboldaladon a lehető legjobban illeszkedjenek a hírek a többi tartalom stílusához.
Az oldalunkon hozzáadott szerverek megjelenítése külső weboldalakon:

Az oldalunkon hozzáadott szervereiteket a saját oldalatokon is meg tudjátok jeleníteni, így kevés webszerkesztői tudással is remekül fel tudjátok dobni a klánotok honlapját az újonnan elkészült ClanCore modullal.

Az elérhető játékok listája:

- Call of Duty
- Call of Duty: United Offensive
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty 5: World at War
- Call of Duty 6: Modern Warfare 2 (AlterIW)
- Call of Duty 7: Black Ops (Béta üzemmódban)


Clancore.hu - SzerveradatokJátékos profilok megjelenítése külső weboldalakon:

Ha már regisztráltatok az oldalunkra, akkor az itteni profilotokat is 3 féle méretben meg tudjátok jeleníteni a klánotok oldalán. Két kisebb fekvő elrendezés és egy nagyobb részletes információkat tartalmazó kép közül választhattok. A részletes képhez érdemes kitöltenetek a számítógépetek adatait, ugyanis a kép több mint 2/3-át az tölti ki.

Clancore.hu - Játékos profil
Klánprofilok megjelenítése külső weboldalakon:

Clancore.hu - Klánprofil

Ha már regisztráltál az oldalunkra és a klánodat is sikeresen hozzáadtad az adatbázisunkhoz, akkor lehetőséged van a klánod ClanCore-os profilját is megjeleníteni a klánotok weboldalán. Két féle beágyazási lehetőség közül választhatsz, egy álló és egy fekvő elrendezésű kép közül. A ClanCore-os profilod segítségével könnyen tudnak más klánok warozni hívni, illetve tagfelvételnél is könnyebben ismerkedhetnek meg a klánoddal a jelentkezők.

A további információkért elengedhetetlen, hogy regisztrálj az oldalunkra és a klánodat hozzáadd a listánkhoz:
Letöltéseink megjelenítése külső weboldalakon:

Hasznos dolog lehet, ha a gyakran használt, fontos letöltéseket megtalálod weboldaladon, klántársaid is könnyedén hozzáférnek a szükséges dolgokhoz. Ehhez letöltéseink beágyazható kódját kell használnod. Ez azért jó, mert nem kell ezáltal elhasználnod az értékes webtárhelyedet, de a látogatóid mégis nagy sebességgel tudják majd elérni a megjelenített Call of Duty-val kapcsolatos letöltéseket az oldaladról.

Használata egyszerű: Keresd meg oldalunkon a kívánt letöltést, majd a letöltés profilján keresd a beágyazási lehetőségeket.

Clancore.hu - Letöltések