Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2018. május. 28. hétfő. Ma Emil, Csanád napja van.
Figyelem! Az oldal már nem üzemel, csak archívumként szolgál, így egyes funkciók nem működnek.
Friss klánhírek - CoD4 MW es CoD7/Black Ops

CoD4 MW es CoD7/Black Ops

Sziasztok! ahogy azt az elözö hirben olvashattatok vettünk fel embereket az mw2 bo es mw3-as reszlegbe de meg szeretnenk hogyha minimum meg 2 ember csatlakozna a BO-s reszlegünkhöz mivel egy picit emberhianyba vagyunk meg mindig mert a nemet CoD esports league-nek a szabalyzata szerint a pro leagueban ha több mint 3 jatekban vesznek reszt akkor minimum 25 ember kell most van kb 20 emberünk de nem kene uujra kezdenunk a rangosodast mert ha nem kapunk most 5 embert valahonnan akor lehet hogy megszününk teljesen vagy csak a CS:GO-s es CS:Source-s reszleg marad meg. a CoD 4-es csapatba meg senki nincsen csak az admintarsam de ö csak Xboxon, tehat kerek mindenkit hogy jelentkezzenek nalam xfireen: nopex96 hogy ne kelljen le rangosodunk a GCEPL-ben.
köszönöm figyelmeteket a Hirre es tovabbi jo napot nektek. (ha nem kapunk 1 heten bellül minimum 5 embert össze akkor fellesz függesztve a klan elösször es majd masfel het mulva (kb.: 10nap) megkell hogy szüntessem a klant :`( )


2015.04.09. 12:26
Klán: -nV-

Hozzászólást csak regisztrált felhasználók tudnak írni!


2015.05.15. 12:20 ::: borosbence02
Értékelés: [-] 0 [+]
én szivesen mennnek a cod 4 es csapatba csak nem tudnak pl team speaken bezsélgetni veletek még nem a legjobb játékos vagyok de azert jol jatszok