Clancore.hu - Magyar Call of Duty közösség
2017. október. 21. szombat. Ma Orsolya napja van.
Bannerek
SMG Clan

Dragon MGC

Destiny Klán

Bud Spencer & Terence Hill - Call of Duty 2 Club

Információ a bannercseréről
Mire jó ez?

Mi szeretnénk, ha igazán sok látogató érkezne az oldalunkra, ezért létrehoztunk egy felületet, ahová kirakjuk más oldalak reklámbannereit és linkjeit, ha cserébe ők is kirakják a mi bannereink egyikét vagy egy linket, amely az oldalunkra mutat. Ezáltal létrejön egyfajta látogató csere az oldalak között, és a keresőmotorok statisztikában is jobb helyezést érnek el oldalaink. Amennyiben a kölcsönös együttműködést az egyik fél megszünteti, akkor a másik fél is kénytelen így tenni.


Mit kell tenned, hogy oldalad bannere itt megjelenjen?

Először is rakd ki az egyik bannerünket az oldaladra. Majd ezután írj nekünk egy e-mailt, amelyben feltünteted a weboldalad nevét, webcímét és a kihelyezendő banneredet. Az e-mail címünket a kapcsolat menüpont alatt találod meg.


Mit kell tenned, hogy a bannered minden oldalunkon megjelenjen?

Ha azt szeretnéd, hogy a bannered minden oldalunkon jobb oldalt a partnereink dobozban látható legyen, akkor regisztrálj be hozzánk és gyűjts össze 1000 pontot a folyamatos aktivitásoddal. Ha a pontjaid beváltod és a mi bannerünket is jól látható helyre kiteszed az oldaladon, 1 hónapra mi is jól látható helyen minden oldalunkon megjelenítjük a te banneredet.


Mit kell tenned a linkcseréhez?

Sokan úgy tartják, hogy egy link többet ér egy bannernél a keresőmotorok helyezéseinek megállapításánál. Linkcseréhez tegyél ki egy linket a weboldaladon, ami a mi főoldalunkra mutat (www.clancore.hu), majd küldd el az e-mail címünkre a weboldalad nevét és webcímét.